22.3.2021

Joulukuu 2020 menot

Joulukuussa kului rahaa 1880 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 380 euroa.

Kimppakämppämme taru loppui vuodenvaihteessa vajaan 1,5 vuoden jälkeen.  Kolmen hengen kimppakämpässämme oli kolmannen vuokralaisen löytäminen oli jatkuvasti vaikeaa. Kaikkiaan meillä oli kaksi määräaikasta vuokralaista, jotka molemmat olivat tosi mukavia ja yksi vakituinen, joka oli ihan mukava tyyppi, mutta emme tunteneet kämppikseni kanssa yhteenkuuluvaisuutta eikä meidän elämäntapat kohdanneet. Koronan varjolla irtisanoin tämän vakituisen, syynä "työhuoneen tarve". Onneksi hän löysi hyvin nopeasti uuden asuinpaikan ja taisi olla tyytyväinen itsekin muutokseen. Tosiaan sitten marraskuun lopulla päätettiin pistää pillit pussiin ja irtisanoa asunto. Vakikämppikseni löysi kivan ja edullisen huoneen, väliaikainen kämppiksemme lähti ennen joulua takaisin kotimaahansa ja minä päätin muuttaa sijoitusasuntooni siihen asti kunnes asunto on myyty. 

Kävimme joulukuussa retkeilemässä kämppisteni kanssa ja tarjosin meille joululounaan mukavassa paikassa. Ei kuulu kauheasti tapoihini maksaa muiden puolesta ravintolassa, mielummin kestitsen kotona, mutta nyt se tuntui hyvältä.

Työttömyys ei huoleta, onneksi vararahastoa löytyy sen verran että rahasta ei ole kiinni. Joulukuun täytti jouluvalmistelut ja muutto. Päätimme jäljellä olevan kämppikseni kanssa, että vietetään joulua kunnolla ja rauhassa, sen takia pidimme taukoa pakkaamisessa ja jatkoimme sitä joulun jälkeen. Myimme ja lahjoittelimme huonekaluja ja muuta tavaraa, joita emme tarvitse jatkossa.

Sijoitusasunnon myynti ei edennyt omin voimin ja päätin pitää loppukuun hiljaiseloa asian suhteen. Muutto vei niin paljon aikaa ja voimavaroja, että päätin tutkailla asunnon välittäjävaihtoehdot vasta vuoden vaihteen puolella.

Suurimmat menot
Vuokra 500e
Muutto 250e
Kosmetologi 150e
Joululounas 142,5e
HSL kortti 71e
Liikuntakulut 64e
Joululahjat 23+49e=72e
Puhelinkulut (omat ja isän) 52e
Lääkkeet 26,8e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti