5.9.2021

Elokuu 2021 menot

Elokuussa kului rahaa 2199 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 699 eurolla.

Reilu yhdeksän kuukauden työttömyyteni päättyi kuun loppupuolella. Uusi työsuhde on muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta osaamista vastaavaa työtä. Muita hyviä asioita on lyhyt työmatka,  hyvä palkka ja järjestötyyppinen yritys; ei siis samanlaista hektistä asiakastyötä, jota tein edellisessä työsuhteessani. Tällä tavalla toivoinkin elämän jatkuvan, töitä kivassa firmassa ja pätkittäin, jotta stressi pysyy aisoissa. Siis työstä aiheutunut stressi, ei työttömyydestä aiheutunut. Työttömyys ei ole onneksi stressanut, sillä säästöjä on reilusti elämiseen ja päivät saan kulumaan työttämänä ongelmitta.

Tennis jäi kesän jälkeen kesannolle. Helsinkiin palatessa olin vähän myöhässä kurssi-ilmoittautumisen kanssa enkä sitten mahtunutkaan mukaan. Ihan hyvä näin tällä erää. Keskityn nyt hyödyntämään palveluita kuukausimaksullisessa liikuntakeskuksessa.

Sormeani koristaa nyt Oura-sormus. Sijoitin 314 euroa Ouraan, toiveissa on parantaa unen laatua, ja erityisesti, päästä riittävän ajoissa nukkumaan. Kovin montaa päivää sormusta en ole vielä käyttänyt, mutta mielenkiintoista on se, että yöt ovat olleet vaihtelevia ja Ouran ja minun omilla arvioilla on ollut suurta eroa. Siis siinä että tuliko nukuttua hyvin vai huonosti. Sormus itsessään ei näytä mitään tietoja, vaan kännykkään asennetaan sovellus, joka on yhteyksissä sormukseen bluetoothilla. Sovelluksesta pääsee lukemaan sormuksen antamia arvoja ja sovelluksen tekemiä tulkintoja. 

Eikä yhtään kuukautta ilman vaateostoksia, tällä kertaa kuitenkin kaikki ostettu käytettyinä. Kokonaissumma on 28 euroa, jolla ostin urheilulegginsit vapaa-aikaan, sisäpelikengät ja nahkatennarit. Nahkatennareista tulee kovasti kaivatut siistit työkengät. 

Reilun kahden tonnin kuukauskulutus ja kaksi parkkisakkoa kertonee siitä, että taisin suhtautua hetken aikaa todella huolettomasti, jopa holtittomasti. Nyt kurinpalautusta kehiin!


Suurimmat menot
Vuokra 472 e
Oura sormus 314 e
Tenttipaikan vuokra 135 euroa
Auton "liisaus" 120 euroa
Pysäköintisakot 120 euroa
Ohjattu liikunta 81 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti