28.7.2024

Maaliskuu 2024

Maaliskuussa kului rahaa 2194 euroa, joten 2000 euron tavoitekatto ylittyi 194 eurolla. Kuluissa on mukana ePassilla maksetut syömiset.

Bruttokuukausipalkkani on 4285 euroa. Käteen tuli 3421 euroa, säästöön jäi 1227 euroa.

Teetin vuodenvaihteessa kalliin hivenainetestin, mistä ei paljastunut mitään dramaattista. Jodinpuutetta epäilin, koska en käytä juurikaan jodioitua suolaa, ja se olikin lievästi punaisella. Palmitiinihappo oli oli myös lievästi punaisella, ja selvittelin että sitä saa macademiapähkinästä ja kävin hankkimassa Ruohonjuuresta muutaman pussin. 

Joka tapauksessa pitkään jatkunut uupumus alkaa hellittää, johtuuko sitten yllämainituista muutoksista tai mistä ikinä.  Työpaikan väkimäärä kasvoi viime vuonna huomattavasti yrityskaupasta johtuen ja toiminnot eivät ole vielä yhdistyneet saumattomasti, mikä vaikuttaa minun työtehtäviini huomattavasti. Esihenkilöni otti vihdoin todesta lisääntyneen työmäärän.  Se, että tilanne myönnettiin, helpotti jo yksistään. Työtehtäviä olen saanut siirrettyä muille hieman, mutta aika näyttää onko se riittävästi.  Talven taittumisella ja valon määrällä saattaa myös olla vaikutusta jaksamisen  lisääntymiseen. Talvi tuntui todella raskaalta, varsinkin kun Helsingissä jäisiä kelejä piisasi, ja ulkoilu oli hankalaa.

Uupumus ja liikkumattomuus on vaikuttanut painoon, ja jouduin ostamaan uudet housut, jotta on jotain päälle pantavaa töissä. Housut maksoivat 129 euroa. Ostin myös pyjaman, joka myytiin yläosa ja alaosa erikseen, hintaa tuli 106 euroa. Lisäksi löysin kirpparilta pitkään etsimäni varvastossut 5 eurolla, toivomani väri ja merkki.

Hammaslääkäriin meni kokonaista 1458 euroa, josta työnantaja korvasi 500 euroa. 


Suurimmat menot

Vuokra 657 e
Hammaslääkäri (1458-500) 958 e
Vaatteet 239  e
Liikunta 53 e
Isän puhelinkulu 22 e 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti