8.7.2021

Kesäkuu 2021 menot

No höh, ehdin jo väittää että kesäkuussa meni rahaa vain 781 euroa, kunnes tajusin että ei se voi millään pitää paikkaansa. Kävin sitten uudestaan lataamassa tiliotteen ja ihan normikulutuksella mennään.

Kesäkuussa kului rahaa 1734 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 234 euroa.  

Elämä jatkuu edelleen työttömänä, ansiosidonnainen käteen on 1400 euroa.Vaikka työttömänä pitäisi olla reilusti aikaa, niin siitä huolimatta jaksa ylläpitää blogiani siinä määrin kuin haluaisin. Yritän saada edes kuukausittaiset menot kirjattua, jotta pystyn seuraamaan menoja pidemmällä aikajaksolla.

Kävin toukokuussa viikonlopun vietossa Turussa ja viihdyin yllättävän hyvin kaupungissa, jossa olin aikoinaan asunut muutaman vuoden. Reissun jälkeen tokaisin ystävälleni, että olisi ihanaa joskus asua pieni hetki uudelleen Turussa. Parin tunnin kuluttua ystäväni soitti ja kertoi, että yksi yhteinen tuttu tulee kesätöihin Helsinkiin ja hakee asuntoa. Ja asunto Turussa kaipaa asukkia. Pitkä juttu lyhyesti, vaihdettiin kämppiä päittäin ja nyt sitten asun Turussa kaksi kuukautta. On vielä olemassa optio elokuulle, ja näillä näkymin saattaisin hyödyntää sen.

Turku on näyttänyt kauneimmat kasvonsa minulle. Asuntona ihana puutaloyksiö, suhailen fölifillarilla edestakaisin Aurajoen rantaa (paljon muualle pyörillä ei pääsekään) ja ilmaista föriä käyttelen tiuhaan. Veljen kanssa käydään ohjatuissa liikunnoissa ja lounailla, tennistä pelaan kurssilla. "Liisasin" veljeltäni kesäksi auton, maksan veljelleni 225 euroa per kuukausi. Ja bensat maksan itse.

Turussa, tai itse asiassa Raisiossa heti Turun rajan tuntumassa, on Aarikan tehtaanmyymälä. Suosittelen reissua sinne, jos matka kesälomalla suuntaa tänne päin Suomea. Itse ostin sieltä ihanan kukkamekon ja muutamat parit korvakoruja. Toisen mekon ostin Facebookin kirpparilta.

Juhannus meni ystävän perheen kesämökillä. Sinne sain kyydin, halvat tuliaiset ostin Ikean herkkuosastolta.

Yhteiskäyttötyötilaa käytän IT-opintoihin. Aina ei keksittyminen onnistu kotona. Ja helteillä on ihan liian kuuma puutaloyksiössäni.


Suurimmat menot
Vuokra 475 e
Auton "liisaus" 225 e
Tenttipaketin osto 215 e
Tenniskurssi 170 e
Coworking tilan vuokra 161 e
Vaatteet (mekko 105 e, mekko 30 e) 135 e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti