1.8.2021

Heinäkuu 2021 menot

Heinäkuussa kului rahaa 1881 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 381 euroa

Elämä jatkuu edelleen työttömänä, ansiosidonnainen käteen on 1400 euroa. Pidän menotavoitetta edelleen samana eli 1500 euroa, vaikka en ole tällä hetkellä (stressaavassa) työelämässä, vaan olisi mahdollisuus tavoitella pienempääkin kuukausittaista rahanmenoa. Se ei kuitenkaan ole onnistunut, sillä olen sijoittanut reilusti rahaa kesänviettoon ja tennisharrastukseen. Ja kesää vietän Turussa tutun kanssa tekemäni asunnonvaihdon ansiosta, tästä enemmän omana postauksena myöhemmin.

Jatkan tenniksenpeluuta vielä elokuussa ja kurssimaksu on 170 euroa. Ja Kuortaneen tennisleiri, johon osallistuin heinäkuun aikana, oli jo maksettu vuodenvaihteen paikkeilla, mutta yhden hengen huonelisä tuli vielä maksettavaksi paikan päällä. Olen sijoittanut tenniksen peluuseen paljon rahaa, mutta taidot ovat karttuneet huikeasti ja pelaaminen on alkanut sujua. 

Yhteiskäyttötyötilaa käytän IT-opintoihin. Aina ei keksittyminen onnistu kotona. Ja helteillä on vähän liian kuumakin. Opiskelumateriaaleihin sijoitin 38 euroa.

Vaateostoksiakin tein, uusi mekko tuli kaappiin 36 eurolla. Tällä kertaa mekko ei ole Facebookin kirpparilta, vaan tilasin HobbyHallista samanlaisen mekon kuin minulla jo on. Väri on kylläkin eri.

Suurimmat menot
Vuokra 472 e
Auton "liisaus" 225 e
Tennisleiri 225 e
Tenniskurssi 170 e
Työtilan vuokra 161 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti