1.2.2022

Joulukuu 2021 menot

Joulukuussa kului rahaa 1619 euroa, joten 1500 euron tavoitekatto ylittyi 119 eurolla.

Isoin yksittäinen meno oli hierontalahjakortti, 120 euroa. Hieroja tulee kotiin tekemään hieronnan, mikä kätevää vanhemmilleni. Muut joululahjat olivat pienempiä ostoksia, herkkuja ja elintarvikkeita.

Määräaikainen työsuhteeni päättyy helmikuun alkupuolella, ja päätin lähteä risteilemään Ruotsiin. Tarjousristeily ja ruokailut laivalla maksaa 100 euroa.

Lähellä olevassa ostoskeskuksessa oli joulun alla muutama kotimaisia vaatteita myyvä liike. Kiertelin niissä ahkerasti ja ajatuksena oli ostaa jotain harkittua ja järkevää. Ja sitten ostin, kivan trikoomekon, jossa jopa taskut. Mutta jo ostaessa kadutti ja harmitti, sillä puuvillan lisäksi mekossa on elastaania. Elastaani on materiaali, joka ei kestä aikaa ja lisäksi estää materiaalin uudelleenkierrätyksen. Onneksi sentään on ne taskut... No. tämä nyt sitten muistuksena siitä, että pitää vaan tiukemmin pysyä ostokriteereissä.

Ja harmitusta myös aiheuttaa se, että en jaksa kirjoitetalla riittävästi tänne blogiin. Katsotaan, jatkuuko tämä vain kulutuskatsauksena, vai saisinko jotain aikaiseksi rahanhankinnan puolella.

Suurimmat menot
Vuokra  473 e
Joululahja 120 e
Vaatteet (trikoomekko) 107 e
Ruotsin risteily 100 e
Matkakulut 35 e
Isän ja minun puhelinkulut 33,80 e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti