30.6.2020

Kesäkuu 2020 menot

Kesäkuun menot olivat 1916 euroa, eli 1500 euron tavoite ylittyi 416 eurolla.

Pidin kesäkuussa lomani, ja se vaikutti rahanmenoon. Samoin se, että päätin että nyt ei ole oikea aika pihistellä pelkän talousseurannan takia, kun minulla on vakituinen työpaikka ja hyvä palkka.

Tein kaksi kotimaan autoreissua. Voisi olettaa, että kesäloma-aktiviteettini johtuivat koronasta, mutta ei. Olin jo pitkään halunnut kierrellä Suomea muuten kuin julkisilla. Ja nyt se onnistui, peräti kahdesti.

Ekan reissun teimme veljeni kanssa hänen autollaan. Viikon aikana kävimme patikoimassa muutamassa kansallispuistossa. Veli varaili majoitukset booking.comin kautta.

Toisen reissun teimme ystäväni kanssa hetken mielenjohteesta. Olimme matkassa kaksi päivää ja vuokra-autolla ajoa tuli vajaa 700 km. Ihmettelimme kaunista (ja autiota) maaseutua ja kävimme kolmella uimarannalla paistattelemassa päivää ja uimassa. Helsingissä asuvalle kirkkaat järvivedet ovat elämys, sääkin suosi. Matkan varrelta löytyi hieno kohde Peltolan mäkitupalaismuseo (4-tieltä n. 20 km Luhangan suuntaan), kannattaa ehdottomasti poiketa. Yövyimme Jyväskylän Forenom hostellissa, joka oli reilusti tarjoushinnan väärti. Majoitus maksoi kahdelta hengeltä n. 32 euroa. Ja autonvuokraus kahdeksi vuorokaudeksi oli 100 euroa.

Ohjattu liikunta oli kesäloman ajan tauolla koronan takia. Ei tuntunut turvalliselta mennä liikkumaan ison joukon kanssa suljettuun tilaan. Laskutussyistä maksu meni kesäkuulta, heinäkuussa sitten ei tarvitse maksaa.

Isompia menoja:
Vuokra 425e
Kesäreissu 1 (bensa,yöpyminen) 300e
Kesäreissu 2 (bensa, yöpyminen, autonvuokraus) 110e
Kasvovoide 2x50e
Ohjattu liikunta 64e
Hieronta 2x65e
Vaatteet 39,90e
Pyöränkumin paikkaus 39e
Hiusharja 20e

Lisäksi ovat toistuvia menoja kuten oma ja isäni kännykkälasku, liiton jäsenmaksu, jaettu sähkölasku ja pari jaettua digitilausta yhteensä n. 100e.

Maksoin tulevaan asumisoikeusasuntoon liittyviä menoja 887 euroa, mutta en laske niitä mukaan kuluseurantaan. Tarkoituksena kartoittaa normimenoja eikä tämä kuulu siihen kategoriaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti