10.8.2022

Heinäkuu 2022

Heinäkuussa kului rahaa 1969 euroa, joten 1500 euron tavoitekatto ylittyi 469 eurolla.

Bruttopalkkani on 4190 euroa. Nettona tuli 2826 euroa, josta säästöön jäi 857 euroa.

Yhdeksän vuotta vanha tietokoneeni hajosi, mutta onneksi minulla oli varakone odottamassa. Varakoneen olen aikoinaan hankkinut työtaitoja lisätäkseni testilaitteeksi ja mac-osaamisen harjoitteluun. Ura sitten eteni ilman suurempaa mac-osaamisen tarvetta, joten kone on maannut kaapissa käyttämättömänä. Nyt sitten palauttelen mieleen käytännön asioita, kuten miten kopioidaan tekstiä ruudulta, kuinka avataan uusia selainikkunoita, mistä suljetaan sovellus (liikennevaloista vasemmasta yläkulmasta) jne. Mac:in näkymissä kaikki tuntuu olevan eri kohdassa kuin Windows'ssa. Tilitietojeni läpikäymisen hoidin työkoneella, sillä mac:in office-ohjelmiin tutustuminen olisi ollut liikaa tässä vaiheessa.

Suurin menoerä, n. 700 euroa,  oli viikon autoreissu Ruotsiin. Teimme veljen kanssa kierroksen Höga Kusten -alueella ja Taalainmaalla. Majoitukset varasimme Airbnb:n ja Booking:n kautta, keskihinta per yö oli n. 100 euroa, ja tähän hintaan saimme yleensä kahden makuuhuoneen huoneiston tai kaksi erillistä hotellihuonetta. Mennen tullen menimme laivalla Turku-Tukholma välin.

Ostin bussikorttiin kausilipun latausta 180 vrk eli 6 kuukautta. Yhteensä kulu oli 396 euroa, josta maksoin  ePassilla 26 euroa.

Uuden asunnon sisustamiseen sain kulumaan reilut 500 euroa, ostin mittojen mukaan teetetyt pimennysverhot olo- ja makuuhuoneeseen. Tässä kuussa maksoin 273 euroa ja loput ensi kuussa verhoja noudettaessa.


Suurimmat menot
Kesälomareissu n. 700 e
Vuokra 578 e
Bussikortti 369 e
Ohjattu liikunta 53 e
Isän ja minun puhelinkulut (kesä- ja heinäkuu) 68 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti