7.4.2021

Maaliskuu 2021 menot

Maaliskuussa kului rahaa 1605 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 105 euroa.

Ystäväni on jo parin vuoden ajan käynnistellyt elämäntapavalmennushommaa, ja nyt karanteenin aikana menettänyt varsinaisen elannon tuomat muut hommat. Tukeakseni häntä ostin häneltä valmennusta hintaan 196 euroa. Valmennuksessa käytiin läpi sitä että miten saisin tehostettua IT-alan opiskelua. Ei ole kyse mistään virallisesti opintokokonaisuudesta, vaan ammatin ylläpitämisestä ja edistämisestä. Netti on täynnä ilmaista (ja edullista maksullista) koulutusta, ja pelkästään laiskottelu ja saamattomuus on estänyt minua opiskelemasta.

Asun nyt väliaikaisesti vuokraamassani kimppakämppähuoneessa. Sopimus on kahdeksi kuukaudeksi, ja tarvittaessa voin pidentää vuokra-aikaa. Luultavasti en jää tähän pidemmäksi aikaa, mutta toisaalta olisi kiva saada varmuus siitä mitä seuraavaksi. On liian raskasta muuttaa jonnekin, luultavasti uudestaan väliaikaisesti, tietämättä löytyykö työpaikka mistä tai ylipäätänsä löytyykö. 

Muistaakseni viittä työpaikkaa olen hakenut neljän kuukauden aikana, ja viikko sitten oli ensimmäinen haastattelu. Haastattelu meni hyvin ja toivoin pääseväni seuraavaan hakuvaiheeseen. Ja itse asiassa toivon hartaasti saavan työpaikan, sillä työtehtävät olivat juuri sitä mitä haluaisin tehdä, paljon uutta olisi tiedossa ja haastattelijat, mahdolliset tulevat työkaverit, tuntuivat tosi mukavilta. Ja jos työpaikka irtoaisi minulle, se tarkoittaisi toiselle paikkakunnalle muuttoa. Ja se ajatus tuntuu oikein houkuttelevalta, sillä vanha kotikaupunkini Helsinki kyllästyttää tällä hetkellä kovasti.


Suurimmat menot
Vuokra 620
Valmennussessio 196e
Vaatekulut (2 x second hand mekko 25e, mekko, pusero 104e) 129e
Liikuntakulut 53e
Oma ja isän puhelinlasku 36e
Sähkölasku 34e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti