22.3.2021

Helmikuu 2021 menot

Helmikuussa kului rahaa 2036 euroa, joten 1500 euron tavoite ylittyi 536 euroa.

Tässä tuli samalla kertaa monen kuukauden päivitykset. Viime syksy oli aika haipakkaa aikaa, varsinkin loppuvuosi, eikä tarmoa tämän blogin ylläpitoon riittänyt.

Sain entisen sijoitusasunnon myytyä. Entisen, koska vuokralainen lähti jo edellisen vuoden puolella ja ehdin itse asua asunnossa kaksi kuukautta. Välittäjän avulla asunto meni kaupaksi ensimmäiselle katsojalle ja pyydettyyn hintaan. En voi olla kuin tyytyväinen. Asunnon piti olla uudelle asukkaalle tyhjänä kuukauden loppuun mennessä, joten taas muutto edessä. Vein puolet tavaroista vanhempieni talolle varastoon ja toinen puoli siirtyi väliaikaiseen kimppakämppään.

Nyt kun olen työttömänä, niin pystyin toteuttamaan pienen kauneusoperaation, Vasta jälkikäteen huomasin että olen helposti voinut piilottaa operaation jäljet muilta ja mitään poissaoloja töistä ei olisi tarvittukaan, mutta mukavampaa silti näin. Enkä paljasta mistä oli kyse :)

Sain tingittyä liikuntakulut 10 eurolla ja myös puhelinkulut ovat seuraavat kaksi vuotta 16,90 per liittymä. Melkein vaihdoi Moi'hin, mutta sitten tuli mieleeni että Telian Ruotsin ja Viron kattava liittymä voi olla hyödyllinen työttömyyteen liittyvien mahdollisten elämänmuutosten kannalta. 

Suurimmat menot
Kauneudenhoito 919e
Asumiskulut (yhtiövastike) 210e
Muuttokulut (2xPakettiauto ja bensat) 152e
2xVyöhyketerapia 55e ja 75e = 130e
Kassan jäsenmaksu 119e
Matkakortti lataus 65e
Liikuntakulut 53e
Vaateostokset (UFF) 42e
Puhelinkulut (omat ja isäni) 33,8e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti