30.9.2021

Syyskuu 2021 menot

Syyskuussa kului rahaa 1411 euroa, joten 1500 euron tavoite alittui 89 euroa.

Tuntuupa hienolta alittaa ensimmäistä kertaa tänä vuonna kuukausikulutuksen tavoitekatto. Varsinkin kun tuli osteltua sitä sun tätä. 

Iloa tuottaa myös työpaikka, jonne toivon saavani jäädä määräaikaisuuden päätyttyä. Kiva rauhallinen työpaikka, paljon vähemmän stressiä kuin edellisessä työpaikassani IT-palveluntarjoajan puolella. Ja kivat työkaverit. Ja mukavaa että olen saanut työskennellä näin ensi alkuun sellaisissa tehtävissä, jotka ovat ydinosaamistani, joten olen päässyt loistamaan pienessä mittakaavassa.

Työpaikkaa varten tein pientä garderobi-täydennystä. Suuri osa vaatteistani on varastoituna  vanhempieni luokse, erityisesti työvaatteet. Totesin loppukuusta, että olisin pärjännyt ilman täydennystä, kun lenkkarimeiningillä mennään tässä(kin) työpaikassa. Ja ne vaatteet, jotka minulla oli jo käytössä, näyttävät muodostavan kivan kapselivaatekaapin, ihan tahattomasti. Mutta ostin siis yksivärisen mustan mekon, kaksi paria samanlaisia mustia avokkaita ja olkalaukun. Olkalaukku, Torista edullisesti hankittu kotimainen Puran nahkainen olkalaukku, on semi-tarpeellinen, sillä työpäivän kuluessa on helppo liikkua lounastelemaan ynnä muuta sellaista, kun iso työpuhelin mahtuu laukkuun omien tavaroiden lisäksi.

Risto Isomäen kirja Vedenpaisumuksen lapset maksoi 24,95. Se oli jo minulla kirjaston varauslistalla, mutta sitten luin jonkin kustannusalan ihmisen haastattelun, jossa muistutettiin kirjojen ostamisen tärkeydestä. Joten sitten menin ja ostin Isomäen kirjan. Vedenpaisumuksen lapset on jatkoa kirjalle Sarasvatin hiekkaa, jonka lukemisesta nautin todella paljon. Pidän kaikennäköisistä survival/maailmanloppu/ilmastonmuutos kirjoista.

Ruohonjuureen meni 53 euroa; meikkipuuteri, d-vitamiini ynnä muuta.

Suurimmat menot:
Vuokra  472 e
Vaatteet (mekko) 89 e
2 x kengät 88,50 e
Vyöhyketerapia 75 e
Ohjattu liikunta 53,30 e
Olkalaukku 35,90 e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti