6.3.2022

Helmikuu 2022 menot

Helmikuussa kului rahaa 1639 euroa, joten 1500 euron tavoitekatto ylittyi 139 eurolla.

Tässä kuussa oli Tukholman risteily, jonka olin jo maksanut aiemmin. Tukholmassa kului rahaa pizzaan, kahvilakäyntiin ja matkamuistoksi ostin Tukholma-aiheisen palapelin. Korona-aikana olemme innostuneet kämppisten kanssa pelailemaan palapelejä, joten tästä tuli kivaa puuhasteltavaa reissun jälkeen.

Vihdoin päästiin palaamaan sisäliikuntaan. Ja pitkästä aikaa kävin kosmetologilla ja aika hövelisti innostuin ostamaan ihovoiteita. Oikeastaan koko kuukautta on sävyttänyt shoppailu, suurin osa ostoksista on hankittu käytettynä Torista, Huudosta ja Facebookista.

Ja kuten tavallisesti, niin vaateostoksia tuli tehtyä. Ostin uutena mustan nahkavyön 24 eurolla ja Relovesta 8 eurolla väljän paitapuseron, jota on tarkoitus kesällä käyttää kevyenä takkina. Ostin myös kaksi Marja Kurjen silkkihuivia, yhteensä 28 euroa. Molemmat olivat käyttämättömiä, toinen ostettu Torista ja toinen Huudosta. Ja Lumi Supermarket laukku ostettu L-kokoisena Torista hintaan 75 euroa.

Kuukauden teema on ollut Arabian/Iittalan Teema-astiat. Olen niitä hankkinut käytettyinä sieltä täältä erän kerrallaan. Yhteensä rahaa on mennyt 154 euroa. Huikea summa, mutta kimppakämppäasumisen takia minulla on vähänlaisesti omia astioita ja tarvetta astioille on. Kun toukokuussa muutan ja perustan uuden kimppakämpän, niin haluan sinne kestäviä ja hyvin pinoutuvia astioita.

Tulevaan asuntoon tarvitsen myös huonekaluja, valaisimia ja mattoja. Ostin nyt lepakkotuolin 65 eurolla, muut ostokset lykkään muuton jälkeiseen aikaan, ellei sitten jotain todella houkuttelevaa osu silmään.

Olen myös saanut tuloa omilla myynneillä. Myin vanhan Oura-sormukseni 130 euron hintaan ja Iittalan Vitriini rasian 20 eurolla.

Suurimmat menot
Vuokra  473 e
Kosmetologi + tuotteet 295 e
Matkakortti 260 e
Astiat 154 e
Työttömyyskassan vuosimaksu 115 e
Lepakkotuoli 65 e
Ohjattu liikunta 53 e
Isän ja minun puhelinkulut 33,80 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti