10.3.2022

Työllistyin taas

Löysin uuden työpaikan eli työllistyin taas kerran 57-vuotiaana. Mikä mahtavinta, työpaikka vastaa osaamistani, työtehtävät ovat mieluisia ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Määräaikaisen työn loputtua ehdin pitää 4 päivää lomaa ja sitten alotin uuden työn. Muutama viikko takana ja olen todella tyytyväinen. Ja tunnustan, että olin edellistä postausta julkaistaessani jo töissä, mutta jutun viimeistely oli venynyt.

Taloudellisen vapauden ajatukset on nyt lykätty jonnekin takavasemmalle. Yllätin itseni haaveilemasta ja tekemässä laskelmia siitä, kuinka vuodet ennen eläkettä ja tuleva eläke voivat olla rahallisesti paljon huolettomampia kuin olen olettanut.

Vaikka kävisi niin, että työ ei jatkuisi koeajan jälkeen, nyt jokainen kuukausi töissä on plussaa ja mahdollinen työttömyys mahdollisuus, ei uhka.

Pidän kevään aikana muutaman kuukauden pituisen tauon 1500 euron rahakattotavoitteesta. Muutto ja tulevan asunnon varustelu vie jonkun rahaa yli normikulutuksen. Toisaalta työ ja olematon kesäloma vähentävät rahankulutusta. Haavailemani tenniskurssit siirtyvät seuraavalle kesälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti