9.7.2023

Kesäkuu 2023

Kesäkuussa kului rahaa 1746 euroa, joten 1500 euron tavoitekatto ylittyi 246 eurolla. Kuluissa on mukana ePassilla maksetut syömiset.

Normikuukausipalkkani bruttona on 4185 euroa, mutta kesäkuun palkassa on myös lomarahat mukana ja käteen tuli 4195 euroa. Tuloa on myös OP:n tuotto-osuustilin (muistinkohan nimen oikein?) korko 278 e, summasta on vähennetty ennakonpidätys. Säästöön jäi 2727 euroa. 

Sain ostettua hulppealla alennuksella suosikki ihonhoitotuotteitani, yhteensä taisi rahaa kulua 115 euroa. Kävin myös uudessa paikassa kosmetologilla, sillä aikaisempi myi toimintansa pois ja päätin testailla muita paikkoja.

Yllättävänä työetuna yhteistyökumppanin kautta tuli ilmainen pyörän kunnostus. Pyörän takakumi oli puhjennut ja pyysin sisäkumin vaihdettavaksi, lisäksi vielä jarrupalat vaihdettiin ja säädettiin.

Vaihdoin liittymäni työsuhde-eduksi, joten jatkossa puhelinkuluni vähennetään suoraan palkasta. Isäni puhelinkulut maksan edelleen. Selityksenä vielä, että avasin aikoinaan isälleni liittymän ja oli helpompaa/edullisempaa hoitaa liittymien kilpailutukset oman liittymän yhteydessä, joten kulu vain jäi minulle. Ja koska olen saanut valtavasti apua vuosien varrella isältäni (remontti, muutto, tavaroiden varastointi jne), että tuntuu kohtuulliselta maksaa sitä edelleen vuodesta toiseen.

Jäin lomalle juhannuksena, ja loman ensimmäiset päivät kuluivat lepäillessä. Juhannusreissu ystävän mökille onneksi peruuntui, en olisi jaksanut, varsinkin kun minun olisi pitänyt hoitaa autolla ajaminen. Kun toivuin riittävästi pahimmasta väsymyksestä, lähdin yksin muutamaksi päiväksi lomailemaan Kokkolaan. Kohteen valinta oli hieman sattumanvaraista, oli nimittäin jäänyt Oulu-Helsinki junalippu käyttämättä ja koska Oulu ei nyt innostanut, niin Kokkola reitin varrella tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Tulomatka maksoi 58 euroa, loput Kokkola-kustannukset tulevat heinäkuun puolella.

Suurimmat menot

Vuokra 585 e
Kosmetologi 135 e
ePassi syömiset  105 e
Junalippu 58 e
Ohjattu liikunta 53 e
Sähkö 47 e
Isän puhelinkulut 16 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti