9.7.2023

Toukokuu 2023

Toukokuussa kului rahaa 1531 euroa, joten 1500 euron tavoitekatto ylittyi 31 eurolla. Kuluissa on mukana ePassilla maksetut syömiset.

Bruttokuukausipalkkani on 4185 euroa. Käteen tuli 2668 euroa, säästöön jäi 1137 euroa.

Aloitin parvekeviljelypuuhat ilmojen lämmettyä. Sisällä kasvattamani tomaatintaimet, lehtikaali, ruohosipuli ja avomaan kurkku pääsivät parvekkeelle isompiin ruukkuihin. Herneet istutin suoraan parvekeruukkuun. Nämä kaikki tulivat vuonna hankkimistani siemenistä, joten siltä osin ei tullut rahan menoa. Yksi sinnikäs ruukkuruohosipuli, joka oli tullut Lidlin 2 euron hevilaatikon mukana, innostui kasvamaan, vaikka olin sen hyötykäyttänyt melkein multapaakkuun asti. Multana on edellisvuoden vanhaa multaa, jota miksasin bokashimultaan ja uuteen puutarhamultaan. Onnistuin löytämään roskalavalta avatun multasäkin, jossa oli n. 40 litraa koskemattoman näköistä multaa. Yksi viime vuoden mansikoista on ehkä selvinnyt hengissä. Lisäksi ostin kaksi uutta mansikantainta Lidlistä, yhteensä 7,80 euroa.

Irtisanoin Lähitapiolan korkotilin, joka tuotti hulppeat yksi prosenttia. Talletussumma oli 5000 euroa ja korkotuottoa tuli 65 euroa. Alkuperäinen ajatus oli hajaannuttaa rahoja, sillä talletustakuut ovat ylittyneet kaikissa pankeissa, joissa minulla on rahoja...ja kyllä, kaikki rahat edelleen säästössä, ei sijoitettuna. Prosenttia korkeampaa korkoa saa nyt monesta paikasta, pitäisi jaksaa hoitaa asia kuntoon.


Suurimmat menot

Vuokra 585 e
Kosmetologi  145 e
ePassi syömiset  83 e
Illallinen pihviravintolassa 53 e
Isän ja minun puhelinkulut 32 e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti